25-02-2020 / GODZ.16:00 / Galeria Gotycka (wejście J)

Polskie książki kucharskie od XVII do XIX wieku

Wykład p.t “Polskie książki kucharskie od XVII do XIX wieku” towarzyszy wystawie „O stołach i bankietach Pańskich. Jak ucztowano w dawnych wiekach”

25 lutego (wtorek), godz. 16.00

Galeria Gotycka ( wejście J), wstęp wolny

Prowadzenie: Anna  Sujecka,  historyk sztuki, pracownik merytoryczny Muzeum Pomorza Środkowego w Słupsku, opiekun jednej z największych w Europie kolekcji sztućców specjalistycznych, autorka wystaw i publikacji poświęconych historii kulinariów i zwyczajów gastronomicznych

Miejsce

Zamek Książąt Pomorskich w Szczecinie, Galeria Gotycka (wejście J).

Bilety

Darmowe bilety

Przegląd prywatności
Złote logo Zamku Książąt Pomorskich w Szczecinie.

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Ciasteczka stron trzecich

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.